Uvjeti korištenja

Izjava o odgovornosti

Stranice www.pharmapak.eu su u vlasništvu tvrtke Pharmapak d.o.o. (u daljnjem tekstu Tvrtke). Tvrtka je odgovorna za provođenje financijskih transakcija, upravljanje sadržajem i pružanje informacijskih usluga putem interneta. Sav sadržaj na stranicama u vlasništvu je Tvrtke ili njenih partnera i zaštićeni su hrvatskim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskih prava. Njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti istih. Internet stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi Tvrtka i služe kao elektronički katalog/predstavljanje Tvrtke.

Sve navedene marke na stranicama su registrirane, zaštićene oznake proizvođača koje Tvrtka koristi isključivo kao sredstvo upućivanja kupaca prema korištenju proizvoda. Korisnik je suglasan i slaže se da je korištenje internetskih stranica www.pharmapak.eu isključivo na vlastitu odgovornost. Unatoč pažljivom nadzoru Tvrtka ne preuzima odgovornost za sadržaj vanjskih poveznica. Za sadržaj povezanih stranica odgovorni su njihovi vlasnici.

Tvrtka ne može ni na koji način jamčiti da korištenje internetskih stranica neće biti prekinuto ili bez grešaka. Korisnik se slaže i potvrđuje da Tvrtka nije odgovorna za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta nastalih kao rezultat navedenog u potpunosti na Korisniku.

Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve štete uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Tvrtka ili druga fizička ili pravna osoba uključena u stvaranje, proizvodnju i distribuciju intenetskih stranica nisu odgovorni ni za kakvu štetu nastalu kao posljedicu korištenja ili nemogućnosti korištenja istih. Korisnik je suglasan da se uvjeti ovog poglavlja odnose na cjelokupan sadržaj www.pharmapak.eu.

Registracija i newsletter

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter. Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi na početnoj stranici. U bilo kojem trenutku se možete odjaviti sa liste na linku.

Fotografije i opisi

Fotografije i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača i/ili dobavljača proizvoda te nastoje što točnije navesti karakteristike proizvoda, no zadržavamo pravo pogreške u opisu i fotografiji proizvoda, pa Vas molimo da nas, ako iste primjetite, odmah obavijestite na neki od kontakta. Upit za pojedine proizvode moguće je 24 sata na dan, 7 dana u tjednu putem e-mail kontakata navedenih na web stranicama. Po primitku e-mail poruke, u najkraćem mogućem roku ćemo vas kontaktirati nazad.

Izjava o privatnosti

Tvrtka Pharmapak d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima posjetiteljima, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji služe za poboljšanja prezentacije stranice, statistike posjeta i upiti koji su nam poslati putem kontakt formi.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Svi djelatnici tvrtke Pharmapak d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Tvrtka se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa posjetitelja web stranica i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija i ne može se smatrati odgovornom za zlouporabe za koje se ne može utvrditi da su nastale kao posljedica tehničko-sigurnosnog propusta sustava web stranice ili propusta djelatnika tvrtke Pharmapak d.o.o..

pharmapak

Pretplatite se na naš newsletter

Prijavite se na našu mailing listu za primanje povremenih vijesti od našeg tima.
Izjava o privatnosti

Uspješno ste se prijavili!