ROMACO

Romaco Innojet

Romaco Innojet vodeći je lider u granulacijama, oblaganjem i sušenju sa rasponom visoko učinkovitih rješenja u procesima farmacijske, prehrambene i kemijske industrije.

Romaco Innojet VENTILUS®, AIRCOATER® i VARIOSCALE® serije temelje se na tehnologiji protoka zraka, izvorno razvijenoj i međunarodno patentiranoj od Dr. h.c. Herbert Huttlin-a.

Romaco Innojet VENTILUS®
Laboratory Scale Series

Innojet VENTILUS® laboratorijski granulator posebno je dizajniran za proizvodnju malih šarži od 250 ml do 2500 ml. Ova verzija prikladna je za obradu gotovo svih proizvoda, od finog praha ili granula do velikih tableta i kapsula.

Romaco Innojet VENTILUS®
Pilot Scale Series

Innojet VENTILUS® granulator za pilot postrojenja,  namijenjena je za šarže od 5 do 50 litara. Ova serija je idealna za provođenje studije izvedivosti, kao i za analizu i vrednovanje parametara procesa.

Romaco Innojet VENTILUS®
Production Scale Series

Innojet VENTILUS® granulator za proizvodna postrojenja dizajnirana je  za šarže veličine od 60 do 1500 litara. Tehnologija se koristi u farmaceutskoj, prehrambenoj i kemijskoj industriji.

Romaco Innojet VENTILUS® 
Special Versions and Modifications

Posebne verzije

  • Razvoj i projektiranje strojeva za šarže veće od 1500 litara
  • Razvoj fleksiblinih sistema transporta materijala i integracije u procesu
  • Rješenja sa sigurnosnim kontrolama
  • Provedba PAT – proces analitičke tehnike

Modifikacije

  • Integracija Romaco Innojet funkcionalnih komponenti za optimiziranje konvencionalnih protočnih sustava
  • Izmjena i rekonstrukcija postojećih sustava
  • Modifikacija sustava kontrole

Romaco Innojet VARIOSCALE®
Combined Pilot and Production Scale Series

Zahvaljujući modularnom dizajnu, Romaco Innojet VARIOSCALE® stroj za oblaganje dopušta potpuno promjenjive veličine šarži kombiniranjem razmjera pilot i proizvodnog postrojenja. Stroj je dizajniran za obradu rasutih materijala od 5 do 500 kg težine. Raspršivanje i geometrija pokreta uvijek su isti bez obzira na veličinu serije, drugim riječima, kvaliteta proizvoda ostaje dosljedna, bez obzira na razmjer procesa.

Romaco Innojet AIRCOATER® and VARIOSCALE®
Laboratory Scale Series

Najmanja verzija stroja za oblaganje laboratorijskog razmjera, Romaco Innojet AIRCOASTER® A 025 namjenjena je šaržama veličine od 20 do 250 g; sljedeći model VARIOSCALE® VS 040, dizajniran je za šarže od 100 do 400 g. Za primjenu kod tableta ili čvrstih tvari sa širokim opsegom oblika, veličina i gustoća koje se oblažu vodenim ili organskim filmom.

Romaco Innojet AIRCOATER®
Pilot Scale Series

Romaco Innojet AIRCOATER® stroj za oblaganje za pilotska postrojenja posebno je dizajniran za šarže veličine od 10 do 15 kg. Ponovljivi procesi i jednostavnost, primarna su obilježja ove tehnologije.

Romaco Innojet AIRCOATER®
Production Scale Series

Romaco Innojet AIRCOATER® stroj za oblaganje za proizvodna postrojenja namijenjen je za šarže veličine od 50 do 150 kg.
Nekoliko donjih mlaznica za prskanje, prilagođene veličini šarže, smanjuju gubitke pri raspršivanje i osiguravaju optimalno vrijeme sušenja.

pharmapak

Pretplatite se na naš newsletter

Prijavite se na našu mailing listu za primanje povremenih vijesti od našeg tima.
Izjava o privatnosti

Uspješno ste se prijavili!