ROMACO

Romaco Macofar

Romaco Macofar – strojevi za punjenje granulata.

MicroMaxX Aseptic injectable powder filling machine

Stroj za automatsko mikro doziranje sterilnih prašaka koji se doziraju u staklene bočice a potom zatvaraju gumenim čepovima, pomoću vakuma /sustava pod pritiskom u sterilnim uvijetima.

RWM Rotary Washer series

RWM su rotacijskih strojevi za ispiranje, koji dopunjuju Romaco Macofar portfelj. Osim rotacijskih strojeva za ispiranje Romaco Macofar može ponuditi i linearne strojeve.

Macofar MICRO

MICRO 6, MICRO 9 i MICRO 18 su taktni strojevi za mikrodoziranje koji doziraju sterilne praške na mehaničkim brzinama između 5 000 i 18 000 bočica na sat.

Prašci su pune korištenjem sustava vakuma/tlaka, u cilindrične staklene bočice koje se zatvaraju gumenim čepovima.

Macofar MACRO

MT 6 i F 4 / PC su strojevi kontinuiranog pokreta koji se koriste za doziranje“non free flow“ prašaka, suhih sirupa i sličnih proizvoda, u staklene ili plastične bočice.

Zatvaranje bočica moguće je sa bilo kojom vrstom čepova, uključujući i „child proof“ čepove.  Također, stroj može biti opremljen jedinicom za postavljanje čašica za doziranje na već prethodno začepljenje bočice.

Dizajnirana je da zadovolji sve zahtjeve kupaca u farmaceutskoj industriji. Stroj je idealan za prešanje bilo koje vrste praškaste smjese.

Romaco Macofar MAC Series

U čepilice Romaco Macofar MAC serije integrirana je najnaprednija tehnologija za zatvaranje staklenih, cilindričnih bočica sa aluminijskim flip-off ili jednostavnim alu čepom.

Romaco Macofar VF Aseptic Liquid Fillers

VF strojevi idealni su za punjenje parenteralnih lijekova u staklene bočice pod strogim sterilnim uvijetima. Strojevi su namjenjeni za punjenje tekućina ili zamrzavanjem osušenih proizvoda.

Romaco Macofar LF 200 Liquid Fillers

Romaco Macofar LF 200 su strojevi za punjenje tekućih farmaceutskih, nutricionističkih i kozmetičkih proizvoda. Bočice s rasponom volumena od 2 do 500 mililitara mogu se puniti  uz maksimalnu brzinu do 12.000 jedinica na sat.

Romaco Macofar LVI Liquid Fillers

Svestrani, mono volumni, taktni strojevi namjenjeni za punjenje različitih vrsta tekućina u plastičnu ili staklenu ambalažu, stoga su optimalna rješenja za primjenu u farmaceutskoj i kozmetičkoj industriji.

Romaco Macofar WM 8000 Washing Machines

Ovi automatski taktni strojevi namijenjeni su za ispiranje staklenih bočica.

Osiguravaju fleksibilan, programirani ciklus pranja za temeljiti proces čišćenja.

Romaco Macofar Tunnel Series

Romaco Macofar tuneli dizajnirani su za sterilizaciju i depirogenizaciju ampula, staklenih bočica i drugih staklenih posuda , na temelju načela laminarnog protoka koristeći vrući sterilni zrak (max 340 ° C). Ambalaža se transportira kroz sterilizirajući tunel korištenjem pokretne trake izrađene od žičane mreže od nehrđajućeg čelika.

Romaco Macofar CD Capsule Filler and Capping Machines

Romaco Macofar CD serija strojeva sa isprekidanim pokretom idealna je za punjenjei i zatvaranje kapsula.

Serija je optimalna za malu  i srednje veliku proizvodnju, kod koje mehnička brzina stroja rangira od 25.000 do 60.000 kapsula u satu.

pharmapak

Pretplatite se na naš newsletter

Prijavite se na našu mailing listu za primanje povremenih vijesti od našeg tima.
Izjava o privatnosti

Uspješno ste se prijavili!